KMG
Дограма - PVC дограма


ПВЦ дограма KMG от Елина 7 ООД гр. Шумен    Профилът "KMG" (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма "Greiner Exstrusiontechnik", немската фирма "Krauss Maffei" и българската фирма АЛТЕСТ с производствена база в град Бургас.

      Системата  KMG се налага на пазара и доказва своите качества,застава на челно място сред конкурентните системи в бранша и е едно от най-предпочитаните решения за строителните фирми и предприемачи при завършавне на  на  жилищни сгради и кооперации,офис помещения,детски градини,училища и болници.
Прозорците, изработени с профила KMG  могат да намалят загубата на енергия в помещение до 37%, което го прави идеалнo решение за всеки един предприемач или краен потребител.
   Всички серии PVC профили, предлагани от фирма „Алтест”, са устойчиви на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. Също така PVC профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли. Двойният уплътнител и специалните отводнителни отвори предпазват от навлизане на вода. "KMG" профилите с характерният им невибриращ материал и термично монтирани ъгли, драстично намаляват външният шум.

   Нашата фирма предлага от системата KMG:


KMG - 4-камерен профил

KMG 4 камерна ПВЦ дограма

 Избирайки 4-камерните PVC профили , вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на института ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния PVC профил ,а именно:
Uw = 1,6 W / (m2 . K)


         

 

     

 KMG - 6-камерен профил

KMG 6 камерна ПВЦ дограма

 Избирайки 6-камeрните ПВЦ профили вие залагате на още по-добър дизайн ,шумо и топлоизолационни качества.При изрботване на този по-висок клас профили се залага на нови технологии и с това се премахват излишните претоварващи елементи от серията.
Тази нова система е предназначена  предимно за страни намираши се в по-студен климатичен пояс,защото топлоизолационните качества на профила са отлични и това се доказва и със серия от различни тестове резултатите на които показват,че коефициентът на топлопреминаване е отличен,а именно:
Uw = 1,5 W / (m2 . K)
Освен с изключителните си топлоизолационни качества профилите  се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозция, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз.


          

  

 Цветова гама:

Цветова гама на профилите KMG